Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JÄSENTIEDOTE 17.2.2019

 

Kiteenlahden Eräpoikien talvikokous pidettiin Mustalammen majalla 17.2.2019 klo 12.00. Kokouksessa oli 24 seuran jäsentä paikalla. Seuran jäsenmäärä on 17.2.2019 121 henkilöä.

 

Seuran puheenjohtajaksi valittiin Jouni Havukainen. Johtokunnassa jatkavat Seppo Pakarinen, Paavo Valonen ja Arto Valonen. Uudelleen jatkamaan valittiin Jarkko Timonen ja Jarno Timonen. Uutena johtokuntaan valittiin Harri Matikainen. Toiminnantarkastajiksi valittiin Juha Vuorjoki ja Pertti Pirhonen, varalla Alpo Ilvonen ja Armas Hakulinen. Seuran sihteeriksi valittiin Jarkko Timonen.

 

Seuran jäsen-ja koejäsenmaksuksi vahvistettiin 40 € ja liittymismaksuksi 400 €. Talous tilanne on hyvä.

Kiteenlahden Eräpojat ry:n jaostot 2019

 

HIRVIJAOS: puheenjohtaja Jouni Havukainen

jäsenet: Jarno Timonen, Paavo Valonen, Mauri Valonen, Hannu Tahvanainen, Harri Matikainen, Martti Tiainen (Kiteenl.), Alpo Ilvonen, Seppo Pakarinen, Jarno Havukainen, Jarmo Havukainen, Ari Pirhonen ja Arto Valonen.

                                                                                                                                           

KILPAILU-JA AMPUMAJAOS: puheenjohtaja Jarno Timonen

jäsenet: Jukka Timonen, Martti Kettunen, Ari Pirhonen, Jouni Havukainen,   

Hannu Tahvanainen, Harri Matikainen, Jarno Havukainen, Pekka Havukainen, Seppo Pakarinen, Mauri Valonen, Martti Väistö, Kauko Väistö ja Alpo Ilvonen

 

RIISTANHOITOJAOS: puheenjohtaja Hannu Tahvanainen

jäsenet: Jouni Havukainen, Martti Tiainen(Markont.), Martti Kettunen, Harri Matikainen, Jarno Timonen, Jani Timonen, Mauri Valonen, Paavo Valonen, Ari Pirhonen, Martti Tiainen (Kiteenl) ja Risto Immonen

 

MAJAJAOS: puheenjohtaja Seppo Pakarinen                   

jäsenet: Martti Tiainen (Markont.), Simo Timonen, Harri Matikainen, Arvo Salmelainen, Risto Immonen, Martti Havukainen, Kauko Väistö, Hannu Tahvanainen, Paavo Valonen, Alpo Ilvonen, Jukka Timonen, Mauri Valonen ja Pertti Pirhonen.

 

Jäsenten muuttuneet osoite- tai sähköpostitiedot täytyy ilmoittaa jatkossa suoraan seuran sihteerille sähköpostilla tai tekstiviestillä. Näin säilyvät kaikkien tiedot ajan tasalla ja postit tulevat oikeaan osoitteeseen. Postiin tehdyt osoitemuutokset eivät tule seuran tietoon.

 

Kokouskutsut tullaan lähettämään jäsenille pääsääntöisesti sähköpostilla ja kirjeitse (niille joilla ei ole sähköpostia).

Lisäksi kehotetaan jokaista liittymään Oma Riista – palveluun.

70 vuotta täyttäneiden ei tarvitse maksaa jäsenmaksua

Jäsenmaksun viitenumero on kaikilla sama: RF03 5482 3 ja eräpäivä 30.3.2019. Seurantilinumero on FI41 5153 0420 1094 68.

Myöhästyneestä jäsenmaksusta perimme 5 € suuruisen velvoitemaksun / lasku.

sähköposti:kiteenlahdenerapojat@gmail.com

 

 

 

JÄSENTIEDOTE 9.8.2018

Eräpoikien kesäkokous pidettiin metsästysmajalla 8.8.2017, klo 18.00. Kokouksessa oli paikalla 25 seuran jäsentä. Seuran jäsenmäärä on 121 henkilöä.

Riistakiintiöiksi kokous päätti: ukkometso 1 kpl, teeri 4 kpl ja metsäjänis 5 kpl. Rusakko, pyy, vesilinnut ja majava ei kiintiöitä.

Naarasmetso ja riekko rauhoitetaan. Luonnollisesti valtakunnalliset rajoitukset on otettava huomioon.  

Metsäkauriinmetsästys suoritetaan seuruejahtina haulikolla kauriskanta huomioon ottaen. Kiintiö on 2 yksilöä. Metsästyksen päivämäärä päätetään myöhemmin.                                                         

Seura myy vieraskorttia pienriistan, karhun ja villisian metsästykseen, joka on 10 €/vieras/päivä. Kausimaksua ei ole mahdollista ostaa. Vieraita saa olla yhtä aikaa mukana kaksi henkilöä. Kullakin jäsenellä on käytettävissä 10 vierasvuorokautta kaudessa (yhtenä päivänä voi olla 1 tai 2 vierasta). Saalis menee isännän kiintiöistä kaikissa metsästyslajeissa. Isännän on oltava mukana metsällä. Pienpetojen pyyntiin ei tule vieraskorttia, mutta vieraita saa olla mukana kaksi henkilöä. Pienpetojen metsästyksessä noudatetaan kuitenkin samaa vieraskiintiötä ja 10 vierasvuorokautta/jäsen.

Hirvi- ja suurpetojen yhteismetsästyksestä voidaan sopia tapauskohtaisesti metsästyksen johtajien toimesta.

Karhun/villisian metsästyksessä saalis jaetaan jahtiporukan kesken, jotka ovat hyväksyneet ja allekirjoittaneet karhunmetsästyksen säännöt, sekä maksaneet 5 €:n lupa- ja osallistumismaksun. Saalinjaossa vieras on mukana isännän kiintiössä. Karhun ruhon voi lunastaa metsästykseen kyseisenä päivänä osallistunut seuran jäsen tai jäsenet. Lunastushinta on 8 €/kg ja se maksetaan seuran tilille.                                                              

Hirvijahtiin osallistujilta peritään 30 € lupamaksu.

Hirvi-ja karhujahtiin osallistujat voivat maksaa molemmat maksut kerralla samalla viitenumerolla.                                                                                                            Tilinumero on FI41 5153 0420 1094 68. Käytä maksaessasi viitenumeroa RF12 5446 7

Haukku- ja ajokokeeseen annetaan maastoja tarvittaessa. Lupa puheenjohtajalta.

Hirvenmetsästys aloitetaan 13.10.2018. Kokoontuminen Mustalammen majalle klo 8.00. Lupamaksu on oltava maksettu ennen metsälle tulemista ja viimeisestään aloitusaamuna.

Hirvenmetsästyksenjohtajana seuran puheenjohtaja Jouni Havukainen. Varajohtajat ovat, Jarno Timonen, Paavo Valonen, Jarmo Havukainen, Hannu Tahvanainen, Harri Matikainen, Martti Tiainen (Kiteenl.), Alpo Ilvonen, Seppo Pakarinen ja Ari Pirhonen.

Kesäkokouksessa 2017 päätettiin, että karhun metsästyksenjohtajana toimii Seppo Pakarinen metsästyskaudet 2017–2018 sekä 2018–2019. Seppo Pakarinen valittiin nyt metsästyksen johtajaksi lisäksi myös ilveksen ja suden metsästyksessä.

Varajohtajiksi karhun, ilveksen ja suden metsästykseen valittiin Jouni Havukainen, Joni Pirhonen, Jarmo Havukainen ja Jani Timonen.

Karhunmetsästyksen osalta kokoontuminen päätettiin 19.8.2018 klo 18.00 Mustalammen majalle. Lupapaperit tulee olla mukana ja karhumaksu maksettuna tai maksaa viimeistään aloituskokouksessa.

Aurausviitoitus tehdään viimeistä syksyä. Talkoot pidetään 29.9.2018 klo 08.00 Sulkuhuhdan majalla.

Kiimasuo-cup pidetään 11.8.2018 klo 15.00 Mustalammen majalla. Kilpailujaos kokoontuu Mustalammen majalle klo 13.00.

Metsästysseuran kiinteistöt ovat vain seuranjäsenten käytettävissä. Erikseen sovittaessa maanvuokraajat sekä Kiteenlahden kyläläiset voivat käyttää seuran kiinteistöjä. Kylmiön käytöstä peritään vuokraa 10 €/vrk.

Omariista palvelu on käytössä ja metsästyskausi alkaa 1.8 ja päättyy 31.7. (Sama kuin metsästyskortilla). Oma riista palveluun pitää ilmoittaa kaikki saalistiedot. Pienpedot pitää ilmoittaa vielä erikseen sihteerille, jotta voidaan ilmoittaa Riistahoitoyhdistyksen pienpetokilpailuun. Oma riista palvelun saalistilastossa ei näy jäsenten nimiä.   

Toivoisimme, että kaikki jäsenet liittyisivät Oma riista palveluun. 

                Sähköpostiosoite: kiteenlahdenerapojat@gmail.com

                Seuran kotisivut: www.erapojat.suntuubi.com

     

Jouni Havukainen                   Jarkko Timonen                            Seppo Pakarinen

puheenjohtaja                           sihteeri                                      puh 050 380 6109

puh 040 561 6867                    puh 040 558 8241

 

 

 

kiteenlahdenerapojat@gmail.com
©2019 Kiteenlahden Eräpojat ry - suntuubi.com